Onze verblijfsopties

Ben je klaar om de magie van het landgoed te ervaren? Wij willen je in ieder geval graag ontmoeten. Ouderwets kamperen of glamping, wij laten de keuze aan jou. Wij bieden verschillende mogelijkheden om de nacht in het Hulkensteinse bos door te brengen. Wil jij na het trainen uitrusten in een tipi? Of na de yoga terugtrekken in je eigen yurt? Check hier al onze verblijfsopties.

 
 

Openingstijden

Landgoed Energy Up host zakelijke events op het terrein in de maanden dat er niet gekampeerd wordt. Mocht je hier interesse in hebben, neem dan een kijkje op de eventpagina.

Op onderstaande tijden zijn wij open voor camping & glamping:

– Vrijdag 29 maart tot dinsdag 2 april (Pasen)
– Woensdag 27 april t/m zondag 5 mei (meivakantie)
– Woensdag 8 mei t/m zondag 12 mei (Hemelvaart)
– Vrijdag 17 mei t/m maandag 20 mei (Pinksteren)
– Vrijdag 5 juli t/m zondag 25 augustus: zeven dagen per week geopend (hoogseizoen)

In juni is kamperen op Landgoed Energy Up niet mogelijk, in verband met onze evenementen. Houd onze website in de gaten en wie weet kun jij een ticket scoren voor een evenement op het landgoed! Vanaf  25 augustus september zijn wij weer gesloten voor kamperen tot het nieuwe voorseizoen 2025. Boeken voor kamperen is mogelijk via ons boekingssysteem. Ben je benieuwd wat er allemaal gebeurt op Landgoed Energy Up? Volg ons dan op Instagram en zorg dat je niets mist!