Organiseer je bedrijfsevent of teamdag bij Landgoed Energy Up

 

Ontdek met je collega’s de rust en inspiratie van de Flevowildernis. Volledig ontzorgd, met een zakelijke touch. Binnen slechts 40 minuten van zowel Utrecht als Amsterdam bevind je je op het prachtige landgoed. Waar wacht je nog op?

De mogelijkheden voor jouw team of bedrijf

Welkom bij het landgoed waar we samen met vitaliteitsbureau 2.0 Energy Up een onvergetelijke ervaring bieden voor jouw team of bedrijf! Van teamdagen tot bedrijfsevenementen en retraites, ons landgoed in de Flevowildernis biedt een ideale setting voor een energieke beleving!

Ontsnap uit de drukte van het bedrijfsleven en de stad en stap in een wereld van verbinding, met een zakelijk touch. Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Lees dan meer over de mogelijkheden.  

Faciliteiten

Ijsbad challenge bij landgoed energy up

Ooit al eens in een tipi-tent geslapen? Of in een yurt? Het landgoed biedt alle gemakken die je gewend bent in het midden van de natuur. Overnacht in unieke accommodaties, verken de Flevowildersnis en neem een duikje in het water bij ons eigen strand. Heb je dit gedaan? Geniet dan van onze heerlijke en duurzame gerechten, gemaakt door onze eigen chefs. Dat is nog eens luxe!  

Huur een van onze ruimtes

Landgoed Energy Up heeft verschillende binnenruimtes en buitenlocaties die je kunt huren met je bedrijf of team. Midden in de natuur van Flevoland. Gebruik ze voor creatieve vergaderingen, strategiedagen of voor een cacao-ceremonie. Hoe je de ruimtes gebruikt is helemaal aan jou. Hulp nodig met een energiek programma? Ook dan kunnen we je helpen. Lees via de onderstaande knop over alle ruimtes die we aanbieden.