Yoga

Camping yoga op Landgoed Energy Up

Welkom bij Landgoed Energy Up, waar we jouw verblijf in Flevoland transformeren met onze verfrissende camping yoga-sessies. Laat jezelf onderdompelen in de serene sfeer van ons landgoed terwijl je lichaam en geest weer in balans komen.

Camping yoga op Landgoed Energy Up

Tijdens het campingseizoen en feestdagen bieden we camping yoga-lessen aan op zaterdag en zondag, en in juli en augustus ook doordeweeks. Onze ochtendlessen zijn perfect om de dag lekker ontspannen te beginnen.

Ervaren yogadocenten met een unieke stijl

Op ons landgoed worden de meeste lessen gegeven door onze ervaren yogadocenten; Kim en Floor. Af en toe nodigen we ook andere docenten uit, zodat ons aanbod aan camping yoga altijd gevarieerd blijft en aansluit op jouw behoeften.

Geschikt voor Iedereen: beginner en yogi

Of je nu een beginnende yogi bent of al meer ervaring hebt, al onze camping yoga-lessen zijn geschikt voor iedereen. Ons toegewijde yoga-team zorgt ervoor dat elke sessie aansluit op de behoeften van de groep. Je zult je verbazen hoe snel je voortgang maakt met onze topklasse yogadocenten.

Ontmoet yogadocent Floor

Floor, onze gepassioneerde yogadocent, neemt je mee op een reis van energie en ontspanning. Met haar achtergrond in ashtanga, vinyasa flow en yin/yang yoga, creëert ze unieke ervaringen die beginnen met een meditatieve introductie, gevolgd door een dynamische flow om je lichaam te activeren en eindigen in een staat van volledige ontspanning.

Ontmoet yogadocent Kim

Kim nodigt je uit in dynamische beweging, natuurlijke flow, de diepte van ontspanning en dat alles op jouw ademtempo en unieke ritme. De lessen kenmerken zich door hatha/ vinyasa, somatic movement, yin en Yoga Nidra elementen. Begeleid door muziek, mantra, de geluiden van de natuur en in afstemming met jezelf. Beweeg, ontspan en verbind je met jouw ware natuur!

Aanmelden en voorzieningen

Klaar voor een heerlijke yogasessie? Je hoeft je niet vooraf aan te melden! Kom gewoon langs bij de Blauwe Lotus (blauwe tent) of, bij slecht weer, in de Boshut. Yogamatjes zijn op ons terrein beschikbaar, dus je hoeft alleen maar jezelf en goede energie mee te brengen.

Lessen en tarieven

In het weekend vragen we een kleine vergoeding van 10 euro per les. Bij de bar kun je vooraf een muntje kopen. Doordeweeks zijn onze camping yoga-lessen zelfs gratis, omdat we geloven dat ontspanning voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Ervaar de helende kracht van camping yoga te midden van de natuurlijke omgeving in de Flevowildernis. Voel de energie stromen en laat jezelf weer opladen. We zien je graag op de mat!

Kom je ook opladen op een idyllische plek midden in de Flevolandse wildernis?

De naam zegt het misschien al: Landgoed Energy Up. Ons doel is om mensen energieker weg te laten gaan dan dat ze aankwamen. Opgeladen, uitgerust, verrijkt.

Verblijven