Wandelen

Wandelen door de Flevowildernis

Omringd door weelderige bossen, serene moerassen en rustgevende waters, biedt Landgoed Energy Up een wandelervaring voor natuurliefhebbers van alle leeftijden. Trek je wandelschoenen (of laarzen) aan en boek je verblijf!

22 hectare aan vrijheid

Landgoed Energy Up kent 22 hectare aan prachtige natuur! Genoeg ruimte dus om rond te wandelen en de flora en fauna te ontdekken op het campingterrein. Benieuwd naar wat de natuur nog meer te bieden heeft rondom ons landgoed? Lees hieronder verder!

Verken het Plankenpad

Naast ons landgoed ligt het Plankenpad, een wandelroute die je meeneemt door prachtige bossen en over Insta-waardige plankenpaden. Deze route van ongeveer een uur biedt een perfecte gelegenheid om te genieten van de rust en stilte van de natuur. Prikkel je zintuigen terwijl je geniet van het rustgevende geluid van vogelgekwetter, ritselende bladeren onder je voeten en de verfrissende geur van de buitenlucht.

Ontdek de schoonheid van de Slenk

Aan de andere kant van ons landgoed grenst het aan de Slenk, een uniek moerasgebied waar wilde koeien grazen en stapstenen je leiden over het water. Volg het kronkelende wandelpad dat je in ongeveer een uur door dit landschap voert. Vanuit de Slenk kun je ook nog afslaan en over de dijk of via het water en strandje teruglopen naar de camping en zal je getrakteerd worden op de diverse vormen die de Flevolandse natuur rijk is.

 

Want wist je dat onze camping is omgeven door zowel verschillende vormen van natuur? Namelijk zowel door bos, slenk (moeras) als door water (inclusief strandje)?. Voor iedere natuurliefhebber wat wils!

Kom je ook opladen op een idyllische plek midden in de Flevolandse wildernis?

De naam zegt het misschien al: Landgoed Energy Up. Ons doel is om mensen energieker weg te laten gaan dan dat ze aankwamen. Opgeladen, uitgerust, verrijkt.

Verblijven