Water & Strand

Camping met strand

Op Landgoed Energy Up kun je niet alleen genieten van de weelderige natuur van Flevoland, maar ook van het rustgevende water van het Nijkerkernauw-meer. Alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook een verfrissende zwemvijver op het campingterrein.

 

Ontdek het Nijkerkernauw

Het Nijkerkernauw, het prachtige meer waar ons campingstrand aan grenst, is een van de randmeren en is gelegen tussen Gelderland en Flevoland. Geniet van de kalme wateren en de verfrissende bries terwijl je jezelf onderdompelt in de natuurlijke pracht van Flevoland.

 

Familieplezier aan het water

Ons campingstrandje aan het Nijkerkernauw biedt een veilige en speelse omgeving voor families en vrienden om samen van het water te genieten. Het ondiepe gedeelte van het meer is perfect voor kinderen om te spelen en te zwemmen, terwijl de boeien de overgang naar dieper water markeren voor avontuurlijke activiteiten zoals suppen.

 

Zwemvijver op het campingterrein

Naast de betoverende wateren van het Nijkerkernauw biedt Landgoed Energy Up een eigen zwemvijver, direct op het campingterrein. Deze verfrissende oase is perfect voor een duik op warme dagen of een ontspannen zwemsessie na een dag vol avontuur. Met een diepte van ongeveer 3,5 meter op het diepste punt, is onze zwemvijver veilig en geschikt voor zwemmers jong en oud.

 

Avontuur op het water bij onze camping met strand

Ervaar het Nijkerkernauw van dichtbij door een SUP te huren bij onze receptie. Ook kun je suppen in de zwemvijver op het campingterrein. Peddel rustig over de glinsterende wateren terwijl je geniet van de serene omgeving. Voor een meer ontspannen ervaring kun je gratis gebruikmaken van onze waterfietsen in de zwemvijver.

 

Voorzieningen en tarieven

Huur een SUP voor slechts 12,50 euro per uur. De waterfietsen zijn gratis te gebruiken voor al onze campinggasten, dus maak je klaar voor een dag vol waterpret zonder extra kosten.

Kom naar ons campingstrand aan het Nijkerkernauw en laat je betoveren door de natuurlijke pracht van Flevoland. Of je nu op zoek bent naar avontuur op het water of gewoon wilt ontspannen onder de stralende zon, ons campingstrand biedt de perfecte setting.

 

Let op: het strandje aan de Nijkerkernauw is op ons eigen terrein, maar wel toegankelijk voor mensen die niet onze campinggasten zijn.

Kom je ook opladen op een idyllische plek midden in de Flevolandse wildernis?

De naam zegt het misschien al: Landgoed Energy Up. Ons doel is om mensen energieker weg te laten gaan dan dat ze aankwamen. Opgeladen, uitgerust, verrijkt.

Verblijven