Speelplezier

Speelplezier voor je kinderen

Landgoed Energy Up is voor het hele gezin, inclusief de kleintjes! Lees verder waarom ons landgoed de perfecte bestemming is voor speelplezier en avontuur voor jouw kinderen.

Ontdek de grote speeltuin van de natuur

Hoewel we geen traditionele speeltuinen hebben, is ons uitgestrekte terrein een paradijs voor kinderen om hun creativiteit de vrije loop te laten. Hier kunnen ze zich helemaal uitleven, andere kinderen ontmoeten en samen op avontuur gaan. Laat ze genieten van de natuurlijke speelruimte die ons landgoed te bieden heeft.

Kindvriendelijke activiteiten: vermaak voor het hele gezin

Op ons programma staan regelmatig leuke activiteiten speciaal voor kinderen, zoals gezamenlijk knutselen, dansen en nog veel meer! Bovendien zijn kinderen van harte welkom om deel te nemen aan activiteiten zoals bootcamp, yoga en sterrenkijken, waarbij ze plezier kunnen beleven en nieuwe ervaringen kunnen opdoen samen met het gezin.

Watertjes en slootjes op het terrein

Op ons terrein vind je verschillende watertjes en slootjes die een bron van vermaak kunnen zijn voor kinderen. Als je liever niet direct aan het water verblijft, kun je eenvoudig een voorkeursplekje kiezen via onze handige plattegrond.

 

Kom en ontdek de magie van Landgoed Energy Up, waar plezier en avontuur op elke hoek te vinden zijn voor jouw kinderen. Plan vandaag nog je gezinsvakantie en maak herinneringen die een leven lang meegaan!

Kom je ook opladen op een idyllische plek midden in de Flevolandse wildernis?

De naam zegt het misschien al: Landgoed Energy Up. Ons doel is om mensen energieker weg te laten gaan dan dat ze aankwamen. Opgeladen, uitgerust, verrijkt.

Verblijven