Kampvuur

 Camping kampvuur

Wat genieten we toch altijd van het moment dat de zon ondergaat, en de kampvuurtjes het terrein vullen met licht en magie. 

 

Kampvuur op Landgoed Energy Up

Bij ons op het landgoed is het mogelijk om gezellig een camping kampvuur te maken. Geniet van de knisperende vlammen en de heerlijke warmte terwijl je samen met vrienden, familie of geliefde de verbinding opzoekt. Landgoed Energy Up is een van de weinige campings in ons land waar open vuur gemaakt mag worden.

 

Barbecueën op Landgoed Energy Up

Naast het gezellig maken van een camping kampvuur, is het ook toegestaan om te barbecueën op open vuur. Laat je smaakpapillen verwennen door je eigen heerlijke gerechten die worden bereid boven de smeulende kolen. Of je nu geniet van een sappig stuk vlees doordrenkt met de geur van houtvuur, of knapperige groentespiesen, er gaat niets boven de authentieke smaak van een barbecue in de buitenlucht.

 

Hout en vuurschaal huren

Voor het gebruik van een vuurschaal en hout kun je bij de Welkomsthuisje terecht. Huur een vuurschaal voor slechts € 7,50 en betaal een borg van € 20,-. Het hout kun je bij ons kopen voor € 8,50 per zak. Bij elke zak hout ontvang je ook aanmaakblokjes om het vuur gemakkelijk te ontsteken.

Heb je je eigen vuurschaal en hout? Dan mag je deze meenemen en gebruiken. Zorg er wel voor dat het hout onbewerkt is.

 

Praktische Informatie

Kom langs bij het Welkomsthuisje om een vuurschaal te huren. De zakken hout zijn verkrijgbaar bij de bar in het Food Forest. Na gebruik kun je de as van de vuurschaal legen in de daarvoor bestemde asbak bij de containers (links van de slagboom bij binnenkomst). Vergeet niet om de vuurschaal leeg en schoon terug te brengen naar het welkomsthuisje om je borg van € 20,- terug te krijgen.

Ervaar de magie van een camping kampvuur te midden van de Flevowildernis. Zien we je binnenkort?

 

Let op: Landgoed Energy Up bevindt zich in een natuurgebied. Vuur maken mag tenzij er restricties gelden vanuit de overheid i.v.m. droogte en brandgevaar.

Kom je ook opladen op een idyllische plek midden in de Flevolandse wildernis?

De naam zegt het misschien al: Landgoed Energy Up. Ons doel is om mensen energieker weg te laten gaan dan dat ze aankwamen. Opgeladen, uitgerust, verrijkt.

Verblijven