Honden

Neem je hond mee

Toe aan een heerlijk ontspannen verblijf zonder zorgen over waar je je hond moet achterlaten? Neem je trouwe viervoeter gewoon mee! Gelegen in het prachtige Flevoland, verwelkomen we jou en je hond met open armen op onze hondvriendelijke camping.

 

Ontspannen kamperen met je hond: Alles wat je moet weten

Bij Landgoed Energy Up draait alles om ontspanning, ook voor jouw harige metgezel. Lees hier alles wat je moet weten over kamperen met je hond op onze camping, inclusief onze huisregels en voorzieningen voor jouw gemak en comfort.

Kamperen met hond

Hoewel je hond van harte welkom is op ons landgoed, vragen we vriendelijk om hem tijdens je verblijf aangelijnd te houden, ook op je eigen kampeerplek. Als je er graag op uit wilt met je viervoeter, hebben we een aantal leuke suggesties voor je. Lees hieronder meer over de nabijgelegen locaties waar je samen met je hond kunt genieten van de omgeving.

Hondenlosloopgebieden

Hoewel er in de directe omgeving van ons terrein geen hondenlosloopgebieden zijn, zijn er tal van opties op korte rijafstand. Op slechts 7 minuten rijden bevindt zich het prachtige hondenstrand bij het Erkemederstrand, waar je hond vrij kan rennen en spelen in het verkoelende water.

Daarnaast biedt het einde van de Wielseweg een aangewezen plek waar je viervoeter los mag rondlopen. Voor een uitgebreidere verkenning raden we het bosgebied Birkhoven en de Soesterduinen aan, op slechts een klein halfuurtje rijden van onze camping. Hier kunnen jij en je hond genieten van uitgestrekte wandelpaden en adembenemende landschappen, perfect voor qualitytime in de natuur.

 

Klaar om te genieten van een heerlijke vakantie met je hond? Plan je verblijf bij Landgoed Energy Up en ontdek de magie van kamperen in de prachtige omgeving van Flevoland, omringd door natuurlijke schoonheid en de onvoorwaardelijke liefde van je trouwe metgezel.

Kom je ook opladen op een idyllische plek midden in de Flevolandse wildernis?

De naam zegt het misschien al: Landgoed Energy Up. Ons doel is om mensen energieker weg te laten gaan dan dat ze aankwamen. Opgeladen, uitgerust, verrijkt.

Verblijven