Food Forest

De bruisende ontmoetingsplek: Food Forest

Welkom bij de Foodforest op Landgoed Energy Up, een bruisende ontmoetingsplek verscholen tussen de bomen.  Een gevoel van thuis, maar dan in de buitenlucht. Je kunt hier genieten van ontbijt, lunch, vegetarische maaltijden, verfrissende drankjes, live muziek en knusse kampvuurtjes.

Vegetarisch genieten

Bij Landgoed Energy Up kiezen we bewust voor vegetarische maaltijden omdat we geloven in een gezonde levensstijl en duurzaamheid. Onze gerechten, met liefde bereid, zijn voedzaam en smaakvol voor zowel volwassenen als kinderen. Voor de kleintjes bieden we dezelfde voedzame gerechten aan, maar dan in een kindvriendelijk formaat.

In het laagseizoen verwelkomen we je elk weekend, van vrijdagavond tot en met zondagochtend, voor een smakelijk ontbijt. Geniet van heerlijke koffie, vers afgebakken broodjes en croissantjes met yoghurt en fruit. In de avond bieden we een verrukkelijke vegetarische maaltijd aan.

In het hoogseizoen staan we zeven dagen per week voor je klaar met ontbijt, bieden we elke dag lunch aan op bestelling en streven we ernaar dat je vijf avonden in de week bij ons kunt dineren. Denk aan smaakvolle vegetarische bowls, BBQ-avonden of culinaire lekkernijen uit een Foodtruck.

BBQ Night

Op donderdagavonden tijdens het hoogseizoen verwelkomen we je graag op onze BBQ Night. We zorgen voor een gezellige avond waarbij iedereen welkom is om zijn eigen groenten te grillen of een smakelijke vegaburger te bereiden. Daarnaast kun je ook een groentepakket kopen in het Food Forest zodat je ook spontaan aan kunt haken. Wij zorgen voor de gezelligheid en alle benodigdheden voor een geslaagde barbecue-ervaring.

Live muziek en sfeer!

Geniet op vrijdagavonden in het hoogseizoen van live muziek in ontspannen sferen, verzorgd door getalenteerde singer-songwriters. Op zaterdagavonden zal er wat meer activatie georganiseerd worden in de Foodforest, zoals bijvoorbeeld een silent disco met onze beste dj’s of live muziek.

We hebben ook heerlijke speciaalbiertjes en cocktail specials van onze bar en een uitgebreide assortiment aan alcoholvrije drankjes, waaronder verschillende smaken kombucha, ijstheeën, ginger beer en alcoholvrij bier.

Let op: om 22:00 uur stoppen we met versterkt geluid en om 23.00 zullen we weer terugkeren naar de rust die past bij de natuurcamping die we zijn.

Kom je ook opladen op een idyllische plek midden in de Flevolandse wildernis?

De naam zegt het misschien al: Landgoed Energy Up. Ons doel is om mensen energieker weg te laten gaan dan dat ze aankwamen. Opgeladen, uitgerust, verrijkt.

Verblijven