Fietsen

Fietsvakantie in Zeewolde

Een verblijf bij Landgoed Enery Up is jouw startpunt voor een fietsvakantie in het hart van Zeewolde! Verken de adembenemende schoonheid van onze regio terwijl je langs uitgestrekte velden en glinsterende waterwegen fietst.

Top 10 fietsroutes in Zeewolde via Komoot

Op zoek naar de beste fietsroutes in de omgeving van Zeewolde voor je fietsvakantie? Ontdek de top 10 leukste fietsroutes, samengesteld door fietsliefhebbers op Komoot. Bekijk de link hier en laat je inspireren voor je volgende avontuur op twee wielen.

Waarom Fietsen in Zeewolde?

Waarom is fietsen in Flevoland zo’n geweldige ervaring voor je fietsvakantie? Ontdek het zelf! Met kilometerslange fietspaden zul je ervaren dat het Polderlandschap divers is. Fiets door de groene polders, langs de tulpenvelden, door de bosgebieden en langs waters en strandjes. Onze regio een ongeëvenaarde fietservaring voor alle niveaus.

Fietsverhuur: De Leeuw Tweewielers

Wil je een fiets huren? Op slechts 15 minuten rijden van het landgoed bevindt zich fietsenwinkel De Leeuw Tweewielers, gelegen in het hart van Zeewolde. Met een ruime selectie aan fietsen, waaronder stadsfietsen, mountainbikes en elektrische fietsen, vind je hier de perfecte tweewieler om de prachtige omgeving te verkennen.

 

Haal je fiets tevoorschijn en bereid je voor op een onvergetelijke fietsvakantie vol fietsplezier in Zeewolde! Landgoed Energy Up staat klaar om je te verwelkomen voor een heerlijke tijd op de pedalen.

Kom je ook opladen op een idyllische plek midden in de Flevolandse wildernis?

De naam zegt het misschien al: Landgoed Energy Up. Ons doel is om mensen energieker weg te laten gaan dan dat ze aankwamen. Opgeladen, uitgerust, verrijkt.

Verblijven