Eropuit

Ga eropuit in Zeewolde

Tijdens je verblijf op Landgoed Energy Up is er genoeg te beleven in Zeewolde. Of je nu in je eentje bent, met je geliefde of met het hele gezin! Ga eropuit en ontdek wat Zeewolde te bieden heeft. Lees verder voor een aantal leuke activiteiten.

Avonturenroute door het Harderbos

Trek samen met je kleintjes de natuur in en ontdek de spannende Avonturenroute door het Harderbos op een half uur afstand van het landgoed. Kronkelende paden, wiebelbruggetjes, en een trekpontje zorgen voor een gezinsvriendelijk avontuur.

Watersportplezier bij Eemhof Watersport Beachclub

Voor een dag vol waterpret moet je bij Eemhof Watersport Beachclub zijn. Hier kunnen de kinderen zich uitleven met activiteiten zoals windsurfen, suppen, en kanoën, terwijl jij lekker ontspant op het strand. Een perfecte mix van avontuur en ontspanning voor het hele gezin!

Tropisch zwemparadijs Aqua Mundo

Op slechts 10 minuten rijden bevindt zich het tropische zwemparadijs Aqua Mundo bij de Eemhof. Hier kun je genieten van urenlang waterplezier. Laat de kinderen van de waterglijbanen suizen terwijl jij ontspant in het bubbelbad. Met een speciaal kinder-doe-bad is er voor alle leeftijden iets te beleven!

Blotevoetenpad Zeewolde: natuurbeleving op z’n best

Trek je schoenen uit en ontdek het blotevoetenpad bij recreatieboerderij De Sternhof. Voel de natuur onder je voeten en geniet van een avontuur vol uitdagingen en ontdekkingen voor jong en oud.

 

Met al deze spannende activiteiten in Zeewolde is er altijd wat leuks te doen in de buurt. Heb je geen auto ter beschikking of blijf je liever op het landgoed? Bekijk dan hier alle leuke activiteiten op het campingterrein.

Kom je ook opladen op een idyllische plek midden in de Flevolandse wildernis?

De naam zegt het misschien al: Landgoed Energy Up. Ons doel is om mensen energieker weg te laten gaan dan dat ze aankwamen. Opgeladen, uitgerust, verrijkt.

Verblijven