Ruimtes op het landgoed

Landgoed Energy Up heeft verschillende binnenruimtes en buitenlocaties. Huur met je bedrijf of team een van deze flexibele ruimtes midden in de natuur.

De Boshut

boshut verhuur landgoed energy up

De Boshut op Landgoed Energy Up is een vergaderruimte met een natuurlijke look and feel, van alle gemakken voorzien. Ideaal voor creatieve vergaderingen of hei-dagen. Daarnaast, kun je jouw programma aanvullen met onze Energy Up-activiteiten, van workshops tot ijsbaden, voor een memorabele en inspirerende ervaring in de natuur.

Food Forest

Ben je op zoek naar een locatie voor jouw bedrijfsevent? De Food Forest is een prachtige plek tussen de bomen met volledig ingerichte keuken en bar. De warme sfeer van de houten vloeren, huiselijke meubels en grote vuurschalen creëert een huiselijke ambiance. Met een ruimte van maar liefst 150 vierkante meter is er voldoende plek voor jouw team of bedrijf om te genieten.

Zenyurt

boshut verhuur landgoed energy up

Deze traditionele Mongoolse ceremonie-yurts zijn een lust voor het oog. Het is een unieke accommodatie en biedt talloze mogelijkheden voor activiteiten. Voorbeelden van activiteiten in deze accommodatie zijn: vergaderingen, yoga, workshops of ceremonies. Geschikt tot 15 personen. 

Blauwe lotus

De Blauwe lotus is een festivaltent met een houten vloer en een grote diameter voor groepen tot 30 personen. Deze ruimte is op verschillende creatieve manieren in te richten is ideaal voor break-outsessies, yoga en andere activiteiten. 

22 hectare aan vrijheid

Heb je naast de hierboven genoemde ruimtes behoefte aan een extra ruimte? Het landgoed is groot genoeg, namelijk 22 hectare. We kunnen in de buitenlucht een omgeving creëren waarbij alles mogelijk is. Van stoelen op het strand, tot aan stretchtenten met hieronder een theateropstelling, jouw wens, en wij voeren uit.