Faciliteiten op het landgoed

Slechts 40 minuten vanuit Utrecht en Amsterdam, stap jij samen met je collega’s midden in de natuur. Onze faciliteiten zorgen voor een comfortabel verblijf.

Overnachten

Ooit in een tipi-tent geslapen? Of in een yurt? Verspreid over ons Landgoed zijn verschillende speciale en comfortabele accommodaties te vinden. Te midden van de prachtige Flevowildernis. Zo bieden we iedereen een onvergetelijke overnachting. 

Afhankelijk van de indeling kunnen maximaal 40 personen op ons landgoed overnachten in de accommodaties. Daarnaast zijn er genoeg kampeerplekken voor een groter aantal deelnemers. Hier kunnen jullie zelf tentjes opzetten of dit laten regelen door ons. Een eigen campertje, ja die is ook welkom op het landgoed. 

Yurt

Yurt Ki en Yurt Az

De traditionele Yurt Ki en Yurt Az zijn speciaal ontworpen accommodaties, aangepast aan het Hollandse klimaat en met een isolatielaag van hennep (vegan).

kampvuursessie bij landgoed energy up

Ecoshel

De knusse Eco Shell biedt een kans om te connecten met de natuur en is perfect om even op te laden na alle activiteiten op het landgoed.

Wielewagen

Wielewagen

De Wielewagen is een klein huisje op wielen met een kachel, een bed om goed uit te rusten, stromend water en elektriciteit.

Ijsbad challenge bij landgoed energy up

Droomdome

De Droomdome biedt een lichte en sfeervolle omgeving met een heerlijk 2-persoonsbed en twee losse 1-persoonsbedden. Luxer bestaat niet!

Iglucraft

Iglucraft

De Iglucraft is een uniek tiny house concept met eigen sanitair, een klein keukentje en een eigen zitplek met een prachtig uitzicht voor de deur.

bedrijfsdiner bij landgoed energy up

Super Tipi 66-68

Super Tipi 66-68 biedt een authentieke ervaring van een Indianentent, geschikt voor verschillende groepssamenstellingen en met een warme sfeer dankzij de houtkachel.

Catering

Catering

Op Landgoed Energy Up verzorgen we onze gasten graag met voldoende drinken en eten om de dag en avond energiek door te komen. Onze eigen chefs van het landgoed bereiden simpele en gezonde gerechten op een duurzame wijze.

Hoe ziet zo een dag van eten en drinken eruit? Klik hier voor een voorbeeld. 

Overige voorzieningen

Ijsbad challenge bij landgoed energy up

Sanitairgebouw

Ons sanitairgebouw wordt dagelijks onderhouden. Er zijn aparte faciliteiten voor mannen en vrouwen, inclusief warme douches.

kampvuursessie bij landgoed energy up

Telefoonoplaadkluisjes

Ook is er de mogelijkheid om je telefoon op te laden. Zodat je nooit een lege telefoon hebt tijdens een langer verblijf.

Strand Landgoed Energy Up

Strand

We hebben ons eigen strand. Neem in de ochtend een lekker duikje, of breek er op uit met je team en ga hier buiten vergaderen.

Wandelroutes

Wandelroutes

Landgoed Energy Up kent 22 hectare. Gebied met vogels en unieke natuur, waar wandelen een heerlijke ervaring is.

Parkeerplekken

Parkeerplekken

We hebben genoeg parkeermogelijkheden! Parkeren kan gratis op ons terrein

Wifi

Wifi

Op het landgoed ben je echt remote. Geniet van de rust, maar dan wel zonder je telefoon. Het telefoonbereik kan soms slecht zijn. 4G is soms beschikbaar.

bedrijfsdiner bij landgoed energy up

Vuur maken

Je mag openlijk vuur maken! We hebben vuurschalen en genoeg hout. Zit lekker met een biertje of een fristi rond een kampvuurtje om de dag af te sluiten.