Alle mogelijkheden voor jouw team of bedrijf

Organiseer een teamdag of bedrijfsevent te midden van de ongerepte natuur in de Flevowildernis. Wij ontwerpen een op maat gemaakt programma dat energie geeft en ontzorgen je volledig. 

Mogelijkheden

boshut verhuur landgoed energy up

Een energiek programma met vitaliteitsbureau Energy Up

Landgoed Energy Up kent de zakelijk markt en straalt professionaliteit uit. Dit komt door de samenwerking met Energy Up. Dit vitaliteitsbureau is expert in het faciliteren van teambuildingsactiviteiten en andere ervaringen die daadwerkelijk impact maken. Denk hierbij aan strategische sessies, workshops, ijsbaden en ademsessies. Ons hoofdkantoor in Amsterdam denkt graag met je mee om een programma op maat samen te stellen dat jouw team of bedrijf energie geeft.

Teamdag

Teamdag

Op zoek naar teambuilding op locatie? Laten we samen een op maat gemaakte teamdag of heidag organiseren. Het dagprogramma kan bijvoorbeeld bestaan uit een inhoudelijke strategiesessie, afgewisseld met activiteiten in de natuur. Denk aan teambuilding spellen, connectiewandeling, ijsbad, etc. Of je nu wilt werken aan teamcohesie of de betrokkenheid van het hele team bij de organisatie wilt vergroten, alles is mogelijk!

Meerdaags teamevent

boshut verhuur landgoed energy up

Bij Landgoed Energy Up kun je ook een meerdaags teamevent organiseren, inclusief teambuildingsactiviteiten. Net zoals bij een teamdag, stellen we gezamenlijk een op maat gemaakt programma op dat is afgestemd op de specifieke uitdagingen binnen jouw organisatie of de doelstellingen van het evenement. Overnachten? Dat kan op het landgoed. Slaap in een yurt, tipi-tent of andere unieke accommodaties en wordt wakker door het gezang van de vogels. 

Bedrijfsevent organiseren

Ijsbad challenge bij landgoed energy up
kampvuursessie bij landgoed energy up
bedrijfsdiner bij landgoed energy up

Wil je een bedrijfsevent organiseren tussen de 100-1000 deelnemers? Op een unieke locatie te midden van de ongerepte natuur van de Flevowildernis? Onze hostesses ontvangen jullie graag. We ontwerpen samen een energiek programma van een enkele dag tot meerdere dagen dat past bij de organisatiethematiek en -doelen. Daarnaast zijn er genoeg mogelijkheden tot overnachting op het landgoed voor alle deelnemers.

 Retraite organiseren

Ceremonie en retraite yurt bij landgoed energy up

Ben jij op zoek naar een binnenlocatie voor jouw retraite? Een plek waar je aankomt, en de vibe meteen goed aanvoelt? Landgoed Energy Up is dé locatie voor diepere verbinding met een kleine groep. Ontsnap aan de dagelijkse drukte en omarm de rust en inspiratie van de natuur. Wij staan klaar om je te begeleiden bij het organiseren van een op maat gemaakte retraite, waarbij spiritueel zelfonderzoek en geestelijke oefening centraal staan. Ook in de winter ontvangen wij je graag.