Proef

Energie is de belangrijkste brandstof voor een gelukkig leven. Bij een plek in de natuur hoort ambachtelijke voeding. In ons Food Forest kan je dagelijks terecht voor een heerlijk ontbijt, avondeten, een drankje of gewoon om gezellig te komen buurten. Hieronder staan de openingstijden en check onze Instagram voor het menu van de week.

Tot eind augustus zijn we 6 dagen in de week open. Alleen maandag niet. Vanaf september is de keuken in ieder geval in het weekend open.

 

Menu

De Paardenwagen

dagelijks geopend van 08:30u-13:00u en 15:00u-22:00u (maandag gesloten)

Hier geniet je in de ochtend van heerlijke MOTO Coffee, simpel zwart of ingewikkeld met extra dingen. Alles kan! Verse broodjes & croissantjes met boter of home-made kersen-vanille jam. Volle biologische yoghurt met gestoofde peer & braam en granola. In de avond transformeert de paardenwagen van breakfast bar tot ware kroeg op wielen met (speciaal)biertjes van Uiltje, cocktails, wijn, sapjes en lekkere frisdrankjes. 

 

The Concept Kitchen

dagelijks geopend van 18:30u – 20:30u (maandag gesloten)

Vanuit een SRV-wagen koken de chefs van The Concept Kitchen 6 dagen in de week een heerlijk foodtruck gerecht. Vegetarisch, gezond, eerlijk en heerlijk. 

Houd onze Instagram in de gaten voor het menu van de week

 

 

Dagelijks kindermenu
Frietje appelmoes of vergelijkbaar

Het menu kan wekelijks  veranderen. Een hoofdgerecht kost maximaal €13,75. Voor kids is het €7,50.

En soms hebben we ook toetjes.

Faciliteiten

Verblijf