Verbinding met de natuur midden in de Flevowildernis

Kom je gezellig kamperen?

 

Over het landgoed

Welkom bij Landgoed Energy Up, dé plek om te ontspannen en op te laden in je eigen tent of in onze unieke verblijfsmogelijkheden zoals yurts, ecoshells en tipi’s.

Bij ons staat opladen centraal. Of je nu kiest voor rust bij je accommodatie, deelneemt aan opladende activiteiten zoals yoga of een cacao ceremonie, de natuur verkent of ontspant op ons naastgelegen strandje, het is allemaal aan jou.

Kortom, zoek je een bijzondere plek om tot rust te komen en energie op te doen? Dan ben je bij Landgoed Energy Up aan het juiste adres.

 

Benieuwd naar wat je op het landgoed kunt doen? 

Elke week hebben we een nieuw programma gevuld met ontspannende, verbindende en energieke activiteiten. Doe je met ons mee?

Onze Golden Rules 

Wij vinden het belangrijk dat het landgoed een fijne plek is voor iedereen die hier komt. Daarom zijn er 5 gouden regels voor een fijn verblijf:

  1. Na 22:00 uur gaat versterkt geluid uit en na 23:00 uur is het stil op de camping. Geniet van een goede nachtrust!
  2. Inchecken kan tussen 15:00 en 20:00 uur. Uitchecken tot 11:00 uur.
  3. Ga respectvol om met de natuur en elkaar. Spread the love!
  4. Auto’s parkeer je op de parkeerplaats. 
  5. Honden zijn aangelijnd op het terrein.

Neem een kijkje op het landgoed 

Bekijk deze video van FlevoMade om te ontdekken hoe een verblijf op Landgoed Energy Up eruit ziet. 

Kom je ook opladen op een idyllische plek midden in de Flevolandse wildernis?

De naam zegt het misschien al: Landgoed Energy Up. Ons doel is om mensen energieker weg te laten gaan dan dat ze aankwamen. Opgeladen, uitgerust, verrijkt.

Even voorstellen

Hoi! Wij zijn Jochem en Juliëtte van Hessen. Broer en zus, maar ook twee levensgenieters met een grote liefde voor gezondheid en de natuur. Onze passie heeft ons geleid naar de creatie van Landgoed Energy Up, een plek van rust te midden van de prachtige Flevowildernis.

Bij Landgoed Energy Up draait alles om jouw energie en welzijn. We streven ernaar om jou (en je gezin) met meer energie naar huis te laten gaan dan toen je aankwam. Hier vind je niet alleen rust, maar ook kansen om nieuwe energie op te doen en te genieten van een gezonde levensstijl.

Wanneer kom je langs? 

Sfeerimpressie

Plattegrond