Verbinding met de natuur midden in de Flevowildernis

Kom je gezellig kamperen?

 

Over het landgoed

Welkom bij Landgoed Energy Up, dé plek om te ontspannen en op te laden in je eigen tent of in onze unieke verblijfsmogelijkheden zoals yurts, ecoshells en tipi’s.

Bij ons staat opladen centraal. Of je nu kiest voor rust bij je accommodatie, deelneemt aan opladende activiteiten zoals yoga of een cacao ceremonie, de natuur verkent of ontspant op ons naastgelegen strandje, het is allemaal aan jou.

Kortom, zoek je een bijzondere plek om tot rust te komen en energie op te doen? Dan ben je bij Landgoed Energy Up aan het juiste adres.

 

Onze Golden Rules 

Wij vinden het belangrijk dat het Landgoed een fijne plek is voor iedereen die hier komt. Daarom zijn er vijf gouden regels voor een fijn verblijf:

  1. Na 22:00u gaat versterkt geluid uit en na 23:00u is het echt stil op de camping. Wees lief voor je buren!
  2. Kom je kamperen? Dan kun je tussen 14:00u en 20:00u inchecken en uitchecken tot 12:00u. Kom je logeren in een accommodatie? Dan kun je tussen 15:00u en 20:00u inchecken en uitchecken tot 11:00u. 
  3. Ga respectvol om met de natuur en elkaar. Spread the love!
  4. We genieten graag van een groene camping; daarom parkeren we auto’s op de parkeerplaats. 
  5. Vrolijke viervoeters aan de lijn op het terrein!

Kom je ook opladen op een idyllische plek midden in de Flevolandse wildernis?

De naam zegt het misschien al: Landgoed Energy Up. Ons doel is om mensen energieker weg te laten gaan dan dat ze aankwamen. Opgeladen, uitgerust, verrijkt.

Even voorstellen

Hoi! Wij zijn Jochem en Juliëtte van Hessen. Broer en zus, maar ook twee levensgenieters met een grote liefde voor gezondheid en de natuur. Onze passie heeft ons geleid naar de creatie van Landgoed Energy Up, een plek van rust te midden van de prachtige Flevowildernis.

Bij Landgoed Energy Up draait alles om jouw energie en welzijn. We streven ernaar om jou (en je gezien) met meer energie naar huis te laten gaan dan toen je aankwam. Hier vind je niet alleen rust, maar ook kansen om nieuwe energie op te doen en te genieten van een gezonde levensstijl.

Wanneer kom je langs? 

Sfeerimpressie

Plattegrond

Verblijf

Kom je kamperen?
Wij hebben kampeerplekken met én zonder stroom.
Op een afgelegen plekje of juist gezellig in de  buurt van wat andere kampeerders.

Onze plekken zijn ruim opgezet, per plek kun je makkelijk 2 tenten kwijt.

Kom je bij ons glampen of een accommodatie boeken?
Wij hebben een aantal bijzondere plekken waarin je kunt verblijven. 
 Bekijk ze hieronder.

*Indien je een accommodatie boekt zijn bed- & bad linnen verplicht en rekenen wij standaard schoonmaakkosten. Zo blijven onze accommodaties schoon en fris.
**Onze prijzen zijn exclusief reserveringskosten en toeristenbelasting.