Sanitairgebouw

Het sanitairgebouw van Landgoed Energy Up

Hoewel ons campingterrein zich te midden van de Flevowildernis bevindt, kun je alsnog genieten van het comfort en de luxe die je thuis gewend bent. Ons sanitairgebouw zorgt voor een hygiënisch en comfortabel verblijf.

Gescheiden faciliteiten voor mannen en vrouwen

In ons sanitairgebouw bieden we aparte faciliteiten voor mannen en vrouwen, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt. Hier vind je ruime douches met warm water, zodat je na een dag vol activiteiten heerlijk kunt ontspannen en verfrissen.

Telefoonoplaadkluisjes

We begrijpen dat je tijdens je verblijf misschien je telefoon of andere apparaten wilt opladen. Daarom hebben we telefoonoplaadkluisjes beschikbaar in ons sanitairgebouw. Zo kun je jouw apparaten veilig opbergen en opladen, terwijl je geniet op het landgoed.

Centraal gelegen op het hoofdterrein

Ons sanitairgebouw bevindt zich op het hoofdterrein van Landgoed Energy Up, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is vanaf alle kampeerplekken en accommodaties.

 

Kom je ook opladen op een idyllische plek midden in de Flevolandse wildernis?

De naam zegt het misschien al: Landgoed Energy Up. Ons doel is om mensen energieker weg te laten gaan dan dat ze aankwamen. Opgeladen, uitgerust, verrijkt.

Verblijven