Gezondheid, natuur en gezelligheid

Ons landgoed heeft voor ieder een andere verzameling verrassingen in petto. Leef je volledig uit met ons sportprogramma, of laat je betoveren door de adembenemende natuur. Ervaar het samen, of alleen. Vind het kind, of juist de leeuw in jezelf. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten.

Vind de activiteiten die bij je passen

De buitenspeler

Terwijl de rest de tent op zet ben jij al drie stappen verder en het vuur aan het maken. Dat mag op ons landgoed overigens gewoon.

De fanatiekeling

Jij haalt ontzettend veel energie uit pittige workouts en spannende spellen. Stilzitten is helemaal niks voor jou.

De ontwikkelaar

Je bent leergierig, enthousiast en op zoek naar manieren om jezelf te verrijken.

De rustzoeker

Jij komt voor de geur van mos, het rustgevende geluid van een kabbelend beekje en vogels die fluiten wanneer de zon opkomt.

Filter

Categories

Muziek

Geniet rondom het kampvuur van live muziek onder het genot van wat te drinken. Voornamelijk op vrijdag. Maak jij mooie muziek of ken je iemand die dit doet? Laat het ons weten en wellicht sta jij binnen no time op het Landgoed-podium

Micro hike

Ontdek de omgeving tijdens deze wandeltocht. Loop het plankenpad of maak een mooie wandeling langs de Slenk. Deze wandelingen duren circa 45 minuten.

IJsbad

Dompel je onder in ijskoud water en ontdek de positieve effecten van een ijsbad. Bijna iedere zaterdag mogelijk, check het actuele programma op Instagram.

Food Forest diner

Op zaterdagen kookt de Landgoed-chef een heerlijke (eventueel vegetarische maaltijd). In het hoogseizoen ook op vrijdag en op donderdag is het BYOB en is de bar open.

Koffieleuten met de buren

Je buurman heeft wel een kop koffie verdiend, jij trouwens ook!

Zwemmen in de natuur

Een frisse duik in de ochtend om de dag goed te beginnen.

Ontbijt

In ons Food Forest kan je op zaterdag- en zondagochtend terecht voor een lekker ontbijt met onder andere heerlijke koffie en verse croissants. In het hoogseizoen ook doordeweeks.

Yoga

Yoga in de vroege ochtend, middenin de natuur. In het weekend, in het hoofdseizoen ook doordeweeks.

Silent disco

Zaterdag dansavond, in het hoogseizoen. Er zijn genoeg koptelefoons voor iedereen, dans je mee?

Kampvuurtje maken bij je tent

Huur een vuurschaal en maak een knus kampvuurtje voor je tent. Neem je eigen hout mee of vraag ernaar bij de receptie.

Massage

Geef jezelf en je spieren wat rust met een heerlijke massage. Informeer voorafgaand aan je verblijf naar de mogelijkheden. Onze specialiteit is de klankschalen massage!

Kosten: €60,- per uur.

Bootcamp

We houden van sporten en gezond blijven, daarom organiseren wij graag een bootcamp. Mocht je interesse hebben voor een fanatieke bootcamp tijdens je verblijf; laat het ons weten, als er genoeg animo voor is organiseren wij dit graag!

Suppen

Op een supboard ontdek je pas écht de Flevowildernis. Huur een van de twee supboards bij de receptie voor 15,- (per 1,5 uur).

Kom je ook opladen op een idyllische plek midden in de Flevolandse wildernis?

De naam zegt het misschien al: Landgoed Energy Up. Ons doel is om mensen energieker weg te laten gaan dan dat ze aankwamen. Opgeladen, uitgerust, verrijkt.

Verblijven