Activiteiten

Activiteiten op het landgoed

Ontdek de overvloed aan activiteiten die het hele jaar door op Landgoed Energy Up worden aangeboden, zodat je elke dag vol plezier en avontuur kunt beleven tijdens je verblijf bij ons.

Dagelijkse zomeractiviteiten

Bij een bezoek aan Landgoed Energy Up ga je energieker weg dan je aankomt. Het is een plek om op te laden en dat kun je op jouw unieke manier doen. Of je nu geniet van een rustig moment met een boek voor je caravan of deelneemt aan onze ontspannende of activerende activiteiten, dat laten we helemaal over aan jou.

In het voorseizoen en hoogseizoen bieden elke dag miniaal één maar vaak meerdere activiteiten aan om te ontspannen of juist te ‘energizen’. Van yoga- en bootcampsessies tot schilderen en knutselen, van plukwandelingen en kinderactiviteiten tot ceremonies en ademreizen, er is voor ieder wat wils. Onze activiteiten zijn een afwisseling van Yin en Yang energie, waardoor je een perfecte balans kunt vinden tussen ontspanning en actie.

Weekend Specials

Elk weekend bieden we een speciale activiteit aan die iets meer verdieping biedt en waarvoor je een kleine bijdrage betaalt. Denk aan verfrissende ijsbaden of verstillende cacaoceremonies, die je een unieke ervaring bieden die je niet snel zult vergeten.

Food Forest: bruisende ontmoetingsplek

In de Food Forest geniet je van rustige live muziek op vrijdagavond en silent disco met DJ’s op zaterdagavond. En wie weet word je verrast door rondtrekkende groepen entertainers en artiesten die zorgen voor een extra dosis plezier en gezelligheid. .Denk bijvoorbeeld aan Convoi de Fete. Zij verzorgen spannende theater, bijzondere activiteiten, bingo, schminken, plaatjes draaien, vintage kleding, en meer! Lees hier meer over het Food Forest.

Gratis plezier!

De meeste activiteiten op Landgoed Energy Up zijn gratis, zodat je zonder zorgen kunt deelnemen. Alleen voor yoga in het weekend en onze speciale activiteiten vragen we een kleine bijdrage.

Blijf op de hoogte: ontdek ons programma via onze Instagram

We maken ons programma altijd bekend via onze Instagram-pagina. Een week vooraf delen we de details en inhoud van het programma, zodat je geen enkele activiteit hoeft te missen. Waar je wacht je nog op? Klik hier om ons te volgen!

 

Ervaar de overvloed aan activiteiten op Landgoed Energy Up en maak je verblijf tot een onvergetelijke ervaring vol plezier en avontuur voor het hele gezin. Boek vandaag nog en ontdek wat ons landgoed te bieden heeft!

Kom je ook opladen op een idyllische plek midden in de Flevolandse wildernis?

De naam zegt het misschien al: Landgoed Energy Up. Ons doel is om mensen energieker weg te laten gaan dan dat ze aankwamen. Opgeladen, uitgerust, verrijkt.

Verblijven