Zomervakantie

 

 Ben je op zoek naar een leuke campeerplek in Nederland voor in de zomervakantie? Zoek dan niet verder! Landgoed Energy Up bied alles wat je nodig hebt om met je geliefde, gezin of vrienden een fantastische tijd te beleven. 

Landgoed Energy Up biedt namelijk activiteiten zoals ijsbaden, yoga sessies, bootcamps en nog veel meer aan. Mocht je toch liever voor je rust willen komen is het landgoed hier ook perfect geschikt voor. Met zowel het bos als een klein strandje kan je zonnen, wandelen, voetballen en noem het maar op. Oh, en wist je al dat je gewoon een open kampvuur mag maken bij ons op het landgoed? vergeet dan ook niet wat marshmellows mee te nemen!  

Bekijk hier het aanbod van onze accomodaties.

 

Programma

Tijdens het hoogseizoen zijn er zowel doordeweeks als in het weekend leuke programma’s waar alle campingasten zich bij kunnen aansluiten. Doordeweeks hebben we activiteiten zoals een ademhalingssessies, Sound Healings, Yoga en nog veel meer.

In de weekenden pakken we nog iets meer uit en is er een divers programma. Denk hierbij aan Miracle Morning, Yoga, kinderactiviteiten en een special! Daarnaast hebben we ook nog eens elke zaterdagavond een muziekprogramma. 

Ben je benieuwd wanneer we welke activiteiten geven? Houd dan vooral de socials in de gaten, hierop zullen we updates geven over wat er wanneer is.  

Vragen? Kijk bij onze veelgestelde vragen of stuur een mailtje naar boeking@energy-up.nl