Reserveer

Wat wij al langer wisten, weet jij nu ook. Het is tijd voor een bezoekje aan ons landgoed. Ouderwets kamperen of glamping, wij laten de keuze aan jou over. Wij bieden verschillende mogelijkheden hoe jij je nacht in het Hulkensteinse Bos in Zeewolde doorbrengt. Wil jij na het trainen uitrusten in je tipi? Of na de yoga terugtrekken in jouw eigen yurt?  Boek hier je verblijf!

Reserveren

Openingstijden

Landgoed Energy Up host zakelijke events op het terrein in de maanden dat er niet gekampeerd wordt. Mocht je hier interesse in hebben, neem dan een kijkje op de eventpagina.

op onderstaande tijden zijn wij open voor camping & glamping:

– Vrijdag 7 april t/m dinsdag 10 april
 – 27 april t/m maandag 8 mei (meivakantie)
– Vrijdag 12 mei t/m maandag 15 mei
– Woensdag 17 mei t/m maandag 22 mei (Hemelvaart)
– Vrijdag 26 mei t/m dinsdag 30 mei (Pinksteren)
– Vrijdag 7 juli t/m zondag 3 september: zeven dagen per week geopend (hoogseizoen)

In juni is kamperen op Landgoed Energy Up niet mogelijk, in verband met onze evenementen. Houd onze website in de gaten en wie weet kun jij een ticket scoren voor een evenement op het landgoed! Vanaf 3 september zijn wij weer gesloten voor kamperen tot het nieuwe voorseizoen 2024. Boeken voor kamperen is mogelijk via ons boekingssysteem. Ben je benieuwd wat er allemaal gebeurt op Landgoed Energy Up? Volg ons dan op Instagram en zorg dat je niets mist!