Sanitairgebouw

Sanitairgebouw

Het sanitairgebouw van Landgoed Energy Up Hoewel ons campingterrein zich te midden van de Flevowildernis bevindt, kun je alsnog genieten van het comfort en de luxe die je thuis gewend bent. Ons sanitairgebouw zorgt voor een hygiënisch en comfortabel verblijf....
Honden

Honden

Neem je hond mee Toe aan een heerlijk ontspannen verblijf zonder zorgen over waar je je hond moet achterlaten? Neem je trouwe viervoeter gewoon mee! Gelegen in het prachtige Flevoland, verwelkomen we jou en je hond met open armen op onze hondvriendelijke camping....
Suppen

Suppen

Op een supboard ontdek je pas écht de Flevowildernis. Huur een van de twee supboards bij de receptie voor 15,- (per 1,5 uur).
Bootcamp

Bootcamp

We houden van sporten en gezond blijven, daarom organiseren wij graag een bootcamp. Mocht je interesse hebben voor een fanatieke bootcamp tijdens je verblijf; laat het ons weten, als er genoeg animo voor is organiseren wij dit graag!
Massage

Massage

Geef jezelf en je spieren wat rust met een heerlijke massage. Informeer voorafgaand aan je verblijf naar de mogelijkheden. Onze specialiteit is de klankschalen massage! Kosten: €60,- per uur.